• slidebg1
  Een doordachte ligging, modernistische architectuur en kwalitatieve materialen: dat is MALLUM in een notendop. MALLUM is stijlvol wonen, in het hartje van Oostmalle. Welkom!
 • slidebg1

  Architectuur mét wooncomfort

  MALLUM is een realisatie van BK projecten.

  Er wordt in dit nieuwbouwcomplex plaats geboden voor 17 luxe appartementen, die aan alle aspecten van toekomstgericht wonen beantwoorden.

   

   

Ecologisch denkpatroon

De platte daken bij MALLUM worden voorzien van een natuurlijk dak/groendak. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar biedt verder nog tal van interessante voordelen. Het verhoogt de levensduur van het dak aanzienlijk, bevordert de luchtkwaliteit en het is goed voor de biodiversiteit & je leefomgeving. Bovendien biedt het een betere warmte- en geluidsisolatie.

Verder wordt er een gemeenschappelijk laadpunt voorzien voor het opladen van uw elektrisch voertuig. Eventuele rendementen hierop, kunnen gebruikt worden om algemene kosten te drukken. Handig, toch?

Domotica

In de residentie MALLUM worden alle appartementen voorzien van de nieuwste technologieën.

Domotica is hier een leuk voorbeeld van. Eveneens komen er super isolerende glaspartijen, vloerverwarming  en een ventilatiesysteem op lage energie aan te pas.

 

BK projecten bouwt toekomstgericht, zoals het dat voor zichzelf zou doen!

Duurzame materialen

Verwacht je bij MALLUM aan duurzaam materiaal. BK projecten kiest ervoor om alle dragende delen van de constructie op te trekken uit kalkzandsteen. Belangrijkste eigenschappen daarvan zijn de uitstekende akoestische isolatie en thermische inertie.

Overzicht

Gelijkvloers

Verkocht

Alle gelijkvloerse appartementen zijn voorzien van een eigen privétuin met terras. Ontdek snel de verschillende mogelijkheden!

PDF

Niveau +1

Mooie mix van verschillende appartementen op niv+1. Met als neusje van de zalm: een ruim overdekt terras op de hoek van het gebouw.

PDF

Niveau +2

Verkocht

Vanuit ieder appartement heeft u direct toegang met de lift naar de kelderverdieping. Eveneens zijn de terrassen voorzien van extra berging.

PDF

Dakverdieping

Verkocht

Onder het dak werd er plaats gemaakt voor 2 prachtige luxe loften. Beide voorzien van een groot terras.

PDF
 • slidebg1

  Dynamisch dorpsleven, vlakbij de natuur

  MALLUM ligt in het centrum van Oostmalle, op een boogscheut van de scholen en winkels. Vanop het terras heb je een prachtig uitzicht op de gemeenschappelijke tuin en het achterliggende groen.

  Hou je van het dorpsleven en wil je genieten van rust? Dan vind je in MALLUM jou nieuwe thuis.

Afbeeldingen