• slidebg1
  BK Projecten bouwt in het centrum van Oostmalle een modern, stijlvol appartementsgebouw met een commerciële ruimte, vier appartementen en een loft.
 • slidebg1

  Moderne, hedendaagse uitstraling

  De gelijmde gevelsteen met minimale voeg zorgt voor een gestroomlijnde vlakke gevel. De uitspringende raamomkastingen creëren diepte en zorgen voor een extra dimensie. Het gebouw beschikt ook over een lift, die met plezier alle zware boodschappen voor je tilt.

Appartmenten

De vier appartementen hebben een oppervlakte van 81 of 83m². In de leefruimte heb je plaats genoeg voor een comfortabele zithoek en een gezellige tafel om aan te dineren. De open keuken beschikt over een kookeiland. Vanuit de leefruimte wandel je door een groot, glazen schuifraam en sta je in één stap op je eigen terras, met een oppervlakte van 10 à 12,5 m². Die terrassen baden elke ochtend in het zonlicht: ideaal voor een luierend ontbijt op zondag, met een krant en verse, geurige koffie. Wat verder vind je de badkamer, met een ligbad én een douche. Het appartement beschikt over een grote slaapkamer en een kleine slaapkamer, die eventueel ook dienst kan doen als inloopdressing, hobbykamer of bureauruimte.

Loft

Dankzij een ingenieus systeem brengt de lift je rechtstreeks tot in je eigen woning. In de woonkamer en de keuken is de ruimte tot de nok van het dak opengewerkt, wat zorgt voor een open ruimtegevoel. En dat ervaar je meteen wanneer je er binnenstapt. De grote zithoek, de keuken met kookeiland en de eetruimte sluiten op elkaar aan, waardoor je overal geniet van optimale lichtinval. Achteraan, bij de grote glaspartij, is een plek voorzien die kan worden ingericht als bureauruimte, of speelhoekje. Ook in de badkamer van de loft vind je een douche en een ligbad. In de grote slaapkamer heb je de mogelijkheid om een inloopdressing of een kleine slaapkamer te voorzien. En uiteraard beschikt de loft over een groot terras, van ongeveer 33m².

Handelspand

Aan de straatzijde bevindt zich centraal in het gebouw een overdekt inkomportaal. Aan de rechterzijde vind je een doorgang die naar het gemeenschappelijke tuintje achteraan leidt. Daar zijn parkeermogelijkheden voor je wagen en wordt een fietsenparking ingericht. De commerciële ruimte aan de linkerzijde van de gelijkvloerse verdieping is geschikt voor detailhandel.

PRAKTISCH

Geplande oplevering? December 2016.

Te koop aangeboden:

 • Commerciële ruimte voor detailhandel met een oppervlakte van 55m².
 • Vier appartementen van 81 of 83m². Hierbij komt ook nog terras van 10 à 12,5m², een persoonlijke parkeerplaats en een bergruimte.
 • Loft van 107m² met terras van 33 m². Ook hier is een bijhorende parkeerplaats en een bergruimte voorzien.

Contacteer ons voor meer informatie.

Appartementen

Appartement 1

Verkocht

Appartement met 2 slaapkamers van 83m² + terras.

PDF

Appartement 2

Appartement met 2 slaapkamers van 81m² + terras. Mogelijkheid tot alternatieve inrichting van 1 slaapkamer + dressing/bureau

PDF

Appartement 3

Verkocht

Appartement met 2 slaapkamers van 83m² + terras.

PDF

Appartement 4

Verkocht

Appartement met 2 slaapkamers van 81m² + terras. Mogelijkheid tot alternatieve inrichting van 1 slaapkamer + dressing/bureau

PDF

Loft

Verkocht

Penthouse van 107m² + groot terras van 33m². Voorzien van grote slaapkamer met inloopdressing

PDF

Handelspand

Verkocht

Commerciële ruimte van 55m² met brede glasgevel. Voorzien van toilet en kitchenette

PDF
 • slidebg1

  Centrale ligging

  De zeer centrale ligging in het centrum van Oostmalle maakt dat alle voorzieningen - zoals een bakker, slager, supermarkt, bank- en postkantoor, apotheker en scholen – zich op wandelafstand bevinden. Ook ‘Domein de Renesse’, een prachtig stukje natuur in het hart van de gemeente, is vlakbij.

Afbeeldingen